Wysłany: 2006-09-11, 11:13 Bo?e! Widzisz a nie grzmisz...
Wielebny terrorysta!
Obecne tournee Madonny wzbudza oburzenie sklerykalizowanych spo?ecze?stw – na szcz??cie do Polski nie trafi., chocia?by dlatego, ?e program wyst?pu, obejmuj?cy scen? ukrzy?owania, spotka? si? z ostr?, wr?cz ?wi?tobliwie w?ciek?? krytyk? w ró?nych krajach, zw?aszcza ze strony Watykanu a nawet rosyjskiej cerkwi prawos?awnej. U nas ju? pewna artystka kiedy? te? co? ukrzy?owa?a.
Ta, mo?liwym ?e kontrowersyjna scena spowodowa?a, ?e 63-letni ksi?dz chcia? zapobiec koncertowi w Amsterdamie i zadzwoni? na policj?, by poinformowa?, ?e na stadionie pod?o?ono bomb?. K?amczucha pseudo-terroryst? aresztowano bardzo szybko, bowiem „wielebny osio?” dzwoni? z telefonu domowego na plebani. W zwi?zku z tym, szybko te? okaza?o si?, ?e nie ma realnego zagro?enia wybuchem.
Prokuratura twierdzi, ?e nie b?dzie si? domaga? kary wi?zienia, bowiem jest to pierwsze wykroczenie ksi?dza. Kar? ma by? praca spo?eczna. No nareszcie – aczkolwiek bardzo pó?no – paso?yt spo?eczny pozna co to znaczy rzetelna praca.
Artur19 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 14:17
ksi?za to banda ........ mato?ów
Ostatnio zmieniony przez 2006-09-20, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Artur19 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 14:18
kto? si? nie zgadza? to banda z?odziejio i nic wi?cej....
Wysłany: 2006-09-20, 13:51
zgadzam sie generalizowa? nie wolno ...
_________________ Mi?o??, Zaufanie i Nadzieja. Trzy najpi?kniejsze i najstraszliwsze rzeczy na ?wiecie.
Wiara, Nadzieja i Mi?o??, a najwi?ksz? z nich Mi?o??.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum