Hymm...i na podstwawie tej..yyy.."oferty" widac jak bardzo zaciera sie granica miedzy wiara, a komercja... Bo watpie aby ta osoba chcaial naprawde komus pomoc...modla c sie (o ile wogole to robila) napewno myslala o pieniadzach jakie na tym zarobila...
_________________ W ?yciu chodzi o to by by? troch? niemo?liwym.
Wysłany: 2007-01-23, 23:12
nie sadze aby zarobek by? du?y...
ale pomysl ciekawy :D
_________________ Mi?o??, Zaufanie i Nadzieja. Trzy najpi?kniejsze i najstraszliwsze rzeczy na ?wiecie.
Wiara, Nadzieja i Mi?o??, a najwi?ksz? z nich Mi?o??.
Koloratek [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-05, 21:54
Zawzwyczja sie nie modle chyba, ?e mam zaparcie i proces defekacji nie dziala jak trzeba...Ale je?eli mia?bym pomodli? sie w kokretnej intencji na potrzeby tego forum to pomodli? bym si? o to by mocherowe berety nie uwiera?y naszych ukochanych wyznawczy? tak bardzo w ich u?wi?ceone poniek?d g?ówki, albo ?eby berety mia?y jakie?fajne neony co by si? jeszcze bardziej odró?nia?y o "swo?oczy niewierz?cej" do której i ja si? zaliczam...Bo jak cudownie wygl?da?a by babcia w berecie wprost z nanowszej wersji need fo speed'a moher beret ;P Oby wam si? loo?na ?yda sie nie spi??a...Pozdrowienia dla moherowych berecików przesy?am Ja...Domoros?a wersja beta szata :D
mocnakawa [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-12, 20:42
ja to jak slysze o dj-u Rydzyku, to mnie krew zalewa, fanatyk jeden.
ps. jak zrobic by Rydzyk zbankrutowal szybko. wyslac mu przekazami 100 zl po 1 grosz w przekazie, bo to oni placa za przekazy.....jaka szkoda buahahahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum